PR Connexion Media Active PR Connexion Media Active  
  Είμαστε πάντα στο πλευρό σας  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας ΑγιανίδηςΟ Κώστας Αγιανίδης είναι απόφοιτος της σχολής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και της ATV Film School. Από το 1998 έως το 1999 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα παρακάτω επαγγελματικά σεμινάρια:

1998: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ECAT (European Consortium for Audiovisual Training) - Magica / Media ΙΙ Practical analysis of legal aspects relating to films and television production: "Handling of Audiovisual Rights" (Αθήνα) και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΙΟΜ (Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων) - Magica "The new audiovisual contents & interactive services" (Θεσσαλονίκη).

1999: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Corpus / Media IΙ
"Management and Legal Aspects of a Production Company" (Αθήνα), το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΙΟΜ (Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων) "Applications of the New Technologies in Audiovisual Production" (Θεσσαλονίκη) και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μedia IΙ - Television Business School (Γερμανία).

Από το 1987 έως το 1993 ο Κώστας Αγιανίδης υπήρξε Διευθυντής Πωλήσεων στηv εταιρία ΑΞΙΟΣ Α.Ε. Από το 1993 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Alfa Productions και υπεύθυνος για πολλές παραγωγές ταινιών, ντοκιμαντέρ, εταιρικών video, τηλεοπτικών εκπομπών, διαφημιστικών ταινιών και spots. Συνεργάσθηκε μεταξύ άλλων για τους παρακάτω δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς:

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ-1, NΕΤ, ΕΤ-3, Mega, Antenna, Star, to Εθνικό Ίδρυμα Προστασίας Κωφών, την εταιρία Shell, το ξενοδοχείο Macedonia Palace, την Helexpo, τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Για το Εθνικό Ίδρυμα Προστασίας Κωφών, ο Κώστας Αγιανίδης - ο οποίος κατέχει την ελληνική νοηματική γλώσσα - υλοποίησε μεταξύ άλλων την εκπομπή "Στόχος το 2004" (μια σειρά ημίωρων ενημερωτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων που προβλήθηκαν στην ΕΤ3 και αντλούσαν τη θεματολογία τους από την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα) και την εκπομπή "Ανοιχτοί Ορίζοντες" (μια σειρά ημίωρων ενημερωτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων στην ελληνική νοηματική γλώσσα για κωφά και βαρήκοα άτομα αλλά και για το γενικό πληθυσμό).

Για το εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ "Ανακαλύπτω τη Γλώσσα των Χεριών" (που ενσωματώθηκε στο CD-ROM εκμάθησης της ελληνικής νοηματικής γλώσσας με τίτλο "Ανακαλύπτω τη γλώσσα των χεριών"), συνεργάσθηκε με το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου της Γερμανίας και το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ της Αγγλίας.