PR Connexion Media Active PR Connexion Media Active  
  Είμαστε πάντα στο πλευρό σας  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναστασία ΑντωνίουΗ δικηγόρος Αναστασία Αντωνίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ιουλιανού Μαξιμιλιανού Πανεπιστημίου Βύρτσμπουργκ Γερμανίας. Το έτος 1997 διορίσθηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών και εγγράφηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με αριθμό μητρώου 020050. Ακολούθησε η προαγωγή της στο Εφετείο Αθηνών το έτος 2006. Από το έτος 2001 ασχολείται με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου καθώς και με το εταιρικό δίκαιο.

Από το 1992 μέχρι και το 1994 εργάσθηκε στο Ελληνικό Προξενείο του Βύρτσμπουργκ Γερμανίας. Από το έτος 1995 κατέχει το Ανώτατο Δίπλωμα Γερμανικής Γλώσσας (Grosses Deutsches Sprachdiplom) καθώς και δίπλωμα μετάφρασης του Υπουργείου Παιδείας της Βαυαρίας με εξειδίκευση στην μετάφραση νομικών κειμένων από τα γερμανικά στα ελληνικά και αντίστροφα. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους ορκίσθηκε ενώπιον του Προέδρου του Πρωτοδικείου Βύρτσμπουργκ Γερμανίας ως «κρατικά αναγνωρισμένη μεταφράστρια για την ελληνική γλώσσα».

Από το 1997 έως και το 2001 εργάσθηκε ως μεταφράστρια και διερμηνέας ενώπιον των Γερμανικών Δικαστηρίων, ενώ παράλληλα συνεργάσθηκε με μεταφραστικά γραφεία της Γερμανίας. Από το 2001 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και ως μεταφράστρια νομικών και οικονομικών κειμένων από τα γερμανική γλώσσα στην ελληνική και αντίστροφα. Kατέχει επίσης το Ανώτατο Δίπλωμα Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Michigan (Certificate of Proficiency in English, University of Michigan).