PR Connexion Media Active PR Connexion Media Active  
  Είμαστε πάντα στο πλευρό σας  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Jeanette ChoisiH Dr. Jeanette Choisi έχει σπουδάσει σύγχρονη ιστορία της Μέσης Ανατολής, πολιτικές επιστήμες και γερμανική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Hamburg της Γερμανίας και στο St. Anthony's College της Οξφόρδης, καθώς επίσης και ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1987 έως το 1990 έκανε το διδακτορικό της με υποτροφία του Ιδρύματος Friedrich-Naumann.

Η Dr. Jeanette Choisi ήταν υπεύθυνη καθηγήτρια για όλα τα θέματα που αφορούν την Κύπρο και το ρόλο των γυναικών στον αραβικό κόσμο στο Γερμανικό Ίδρυμα Διεθνούς Ανάπτυξης στο Bad Honnef/Βόννη, καθώς επίσης και καθηγήτρια ιστορίας και πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Indianapolis.

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα της επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος για τη κρατική Γερμανική τηλεόραση και το ραδιόφωνο (NDR, SFB και WDR), ενώ ήταν και σεναριογράφος της εταιρίας παραγωγής DeCampo-Film στην Κολωνία. Στην Αθήνα υπήρξε αρχισυντάκτρια της Athener Zeitung και ανταποκρίτρια της Neue Rhein-Ruhr Zeitung. Το 2001, στη Φρανκφούρτη, ολοκλήρωσε με διάκριση ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την διαχείριση των ΜΜΕ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Από το 1986 έως το 2000, η Dr. Choisi δημοσίευσε πολλές διεθνείς μελέτες και μονογραφίες για την Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.

Το 2001 ίδρυσε το Γραφείο Τύπου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ως εκπρόσωπος του αεροδρομίου και διευθύντρια του Γραφείου Τύπου οργάνωσε την επικοινωνιακή πολιτική του αερολιμένα και την διαχείριση των ΜΜΕ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το 2003, κατά την αεροπειρατεία του τουρκικού αεροσκάφους στον Αερολιμένα Αθηνών, ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση των μέσων επικοινωνίας.

Από το 2004 η Dr. Choisi είναι διευθύνων σύμβουλος της ελληνογερμανικής εταιρίας PR Connexion - MediaActive. Το Σεπτέμβριο του 2004 τιμήθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων με το δημοσιογραφικό βραβείο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος.