PR Connexion Media Active PR Connexion Media Active  
  Είμαστε πάντα στο πλευρό σας  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η PR Connexion-MediaActive οργανώνει τις επίσημες τελετές για την έναρξη νέου προορισμού της Lufthansa στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών ΣΟΣ Ελλάδος, Σ. Μαυροπούλου, και ο Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και Κύπρο, M. Süsser, στην τελετή έναρξης του νέου προορισμού στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μάρτιος 2004.

Τα περισσότερα παιδιά των χωριών ΣΟΣ Ελλάδος ταξίδεψαν για πρώτη φορά αεροπορικά. (από αρ. προς τα δεξ) ο Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ, A. van der Meer, Σ. Μαυροπούλου, M. Süsser και ο Διευθυντής Λειτουργίας της Lufthansa, Roland Geiger.

Τα παιδιά έφτασαν καλά στην Γερμανία, όπου τους φιλοξενεί το χωριό ΣΟΣ της Klewe. Ο Διευθυντής του χωριού ΣΟΣ της Θεσσαλονίκης, οι Έλληνες κοινωνικοί λειτουργοί και η διοργανώτρια Dr.Choisi απολαμβάνουν το διάλειμμά τους.

"Εμείς επικοινωνούμε και χωρίς λέξεις."

Τα παιδιά των χωριών ΣΟΣ Ελλάδος εγκαινιάζουν την πρώτη απευθείας πτήση της Lufthansa από το Düsseldorf για την Αθήνα, Μάρτιος 2004, Διεθνής Αερολιμένας Düsseldorf.

Μετά την προσγείωση στην Αθήνα, οι κυβερνήτες και το ιπτάμενο προσωπικό της Lufthansa με μεγάλη χαρά δέχονται τις ανθοδέσμες.

 

Τα χαμόγελα των παιδιών έφεραν πιο κοντά την Ελλάδα και την Γερμανία.