PR Connexion Media Active PR Connexion Media Active  
  Είμαστε πάντα στο πλευρό σας  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άσκηση "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" Τον Νοέμβριο 2002, εν όψει των 28ο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 στην Αθήνα, η Ελληνική κυβέρνηση οργανώνει για πρώτη φορά μια διεθνή άσκηση έκτακτης ανάγκης στην Αττική.

(αριστερά) Η Dr. Choisi είναι επίσημο μέλος της ομάδας αντιμετώπίσης έκτακτης ανάγκης στο κέντρο διαχείρισης κρίσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

(κέντρο) Ο Διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας του ΔΑΑ, ο ταξίαρχος Γ. Παπαγιάννης, είναι ο επικεφαλής του κέντρου διαχείρίσης κρίσεων.

Στο πλαίσιο της άσκησης, η Εκπρόσωπος Τύπου του αερολιμένα, Dr. Choisi, και ADO, Γ. Ζερβούδης, συντονίζουν τα επόμενα βήματα τους.

Ο Ελευθέριος Οικονόμου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και η Dr. Jeanette Choisi, Εκπρόσωπος Τύπου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε κοινή Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της άσκησης "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ".

Ο Ελευθέριος Οικονόμου, η Dr. Jeanette Choisi και η Αγγελική Παπαντωνίου, συνεργάτης της PR Connexion-MediaActive (και πρώην σύμβουλος του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης), στο Κέντρου Τύπου του ΔΑΑ στο πλαίσιο της άσκησης "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ".

Η Dr. Choisi με δημοσιογράφους στο Κέντρο Τύπου του ΔΑΑ στο πλαίσιο της άσκησης "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ".